اولياي گرامي: ضمن عرض سلام و خوش آمدگويي، خواهشمند است به دقت هر مرحله ی پیش ثبت نام را تکمیل و تا انتها مراحل پیش ثبت نام را ادامه دهید.

پيشاپيش از حوصله و دقتي که مبذول می دارید، کمال تشکر را داريم.

توجه :

* به منظور انجام پیش ثبت نام تا حد امکان از لپ تاپ و یا کامپیوتر استفاده نمایید.

* کد پیگیری را بعد از اتمام عملیات پیش ثبت نام دریافت خواهید نمود.

* انجام پيش ثبت نام هيچ تعهدي مبني بر انجام ثبت نام نهايي توسط واحدهای آموزشي مجتمع آموزشی هدی، به وجود نمي آورد.

اطلاع رسانی های بعدی و اعلام نتایج مراحل مختلف از طریق همین سامانه انجام میگیرد.

یادآوری : مکانیزم پیش ثبت نام و تکمیل این فرم صرفا ویژه متقاضیان جدید ورود به پایه و مقاطع تحصیلی مختلف مجتمع آموزشی رهیار بوده و شامل دانش آموزان موجود رهیار نمی شود.

یادآوری : جهت انجام مراحل پیش ثبت نام از مرورگرهای Google Chrome یا Mozilla Firefox استفاده نمایید.

در صورتی که قبلا فرم را پر کرده اید می‌توانید با کد رهگیری اطلاعات را ویرایش کنید.

کد ملی دانش آموز را بدون خط فاصله وارد نمایید.

لطفا شماره همراه خود را به صورت کامل وارد نمایید.

لطفا شماره تلفنی را وارد نمایید که حتما قادر به پاسخگویی آن هستید.

لطفا کد شهر را نیز همراه شماره تلفن بدون فاصله وارد نمایید.