اسکرچ جونیور

کانون فناوری کودک و نوجوان با مشارکت مجتمع آموزشی هدی در راستای آموزش و مهارت کارآفرین شدن برای کودکان و نوجوانان، در سال تحصیلی جدید مفتخر به برگزاری دوره های برنامه نویسی اسکرچ در کنار دروس مدرسه است.

قابل توجه والدین عزیز :

1. این زبان برنامه نویسی در دانشگاه MIT آمریکا ، با توجه به نیاز و سطح درک کودکان و نوجوانان طراحی شده است .
  2. برای یادگیری این زبان برنامه نویسی، هیچ پیش نیازی از کار با کامپیوتر لازم نیست.

اهداف آموزشی این دوره:

• با آموزش این دوره ، فرزندمان با رویکرد فلسفه کودک (جزئی نگری، تحلیل و حل یک مساله) آشنا می شود.
  • یادگرفتن تحلیل هر مساله، باعث افزایش قدرت تفکر، انتخاب آگاهانه و درست برای هر فرد می شود که جزو اولین اصول زندگی فردی و اجتماعی است.
  • بچه ها با یادگیری این مهارت، پروژه نویسی و طراحی و اجرای پروژه های متعدد را یاد می گیرند.

چرا اسکرچ یاد بگیریم:

• آموزش یک مهارت کاربردی در کنار دروس مدرسه، پاسخگوی دغدغه ی کنکور و رشته تحصیلی و شغل در آینده می باشد، و حتی از سنین کم بچه ها می توانند صاحب درآمد شوند.
  • این آموزش تهدیدی را برای بچه ها تبدیل به فرصت کرده است. بدین صورت که کودکان به جای بازی و وبگردی های بی مورد با این آموزش هدفمند در این فضا زندگی می کنند.بازی سازی و ساخت انیمیشن زمینه مناسبی است تا این تهدید به یک فرصت تبدیل شود.
  • در عصر کنونی که عصر اینترنت و دنیای دیجیتال است، برنامه نویسی اسکرچ در تمام مدارس کشور های پیشرفته دنیا، جزو دروس تعیین شده است.

نمونه ای از کار دانش آموزان عزیز در کسب این مهارت: